Tehetségek nyomában

Riez József, az Alkotóművész

“A nevem Riez József/hoek/,1981-ben születtem. A 90-es évek közepén kezdtem kreatív dolgokkal foglalkozni, akkor még a klasszikus graffiti festés tette ki a hétköznapjaimat, majd idővel fokozatosan bővült a paletta. Napjainkban leginkább faldekorációs festéssel, tervezéssel foglalkozom! Irodahelyiségek, kávézók, nappalik hordozzák kézjegyemet. Amikor időm engedi, visszavonulok és alkotom saját vízióimat vászonra festve,a műtermemben.”
Riez József, az Alkotóművész

Visi Orsi, a dió ékszerkészítő

“A nevem Visi Orsi. Az önmegvalósítás útját járva sokféle alkotó tevékenységet kipróbáltam és rengeteg flow-élményben volt részem. De ez nem volt elég, mert a saját kreatív utamat kutattam.
Néhány éve a párommal bukkantunk rá egy varázslatosan inspiráló helyre, ahol diófák árnyékában falevelek suttogása segít elengedni a hétköznapi gond(olat)ok zaját és megteremteni a belső békét. Az erdőszéli birtokról egy láthatatlan híd vezet a képzelet világába, ahonnan ihletet merítek és amit életre keltek.
A kert misztériumára hallgatva találtam meg sajátos kifejezésmódomat: dióra faragom az álmaimat, amiből aztán ékszert készítek. Így mutatom meg mindazt, ami kikívánkozik a lelkemből. Csak dióhéjban.”

Stakato Mamba, a Tetováló Művész

“A nevem Stakato Mamba. Foglalkoztam már rajzolással, festészettel és voltam már szakács is. Az életemet végigkísérte a rajzolás és sokféle kreatív dolog. Hét éve találtam meg, igaz nagy szerelmet…a tetoválást. Sok zseniális nagy alkotó van a világban, rengeteg remek művel…Ők (nem szégyenlem) útmutatók, példaképek számomra…mindegy, hogy külföldi, vagy Magyar. Általában azonnal megoldandó, rögtön felrajzolt, szabad kezes (free hand) munkáim vannak…ebben vagyok jó. Nem kedvelem a szélsőségeket, az “egyensúlyt” keresem. Tudom, amit művelek…az Embereknek, értéket, művészetet jelent. Így “kezdődött” el a STAKATO MAMBA.”
Stakato Mamba, a Tetováló Művész